Fenixlofts zijn verkoopsucces

Al voordat het ontwerp voor de Fenixlofts definitief is, zijn er al 70 koopovereenkomsten getekend. Hiermee is het project op Katendrecht één van de succes woonprojecten van Rotterdam. De Rotterdamse woonpromotie website ‘Wonen in Rotterdam‘ meldt het verkoopsucces. Lees het hele artikel.

Conversation Next verzorgt voor ontwikkelaar Heijmans de marketingcommunicatie voor het bijzondere project. Potentiële kopers komen al sinds 2012 tijdens evenementen en social media in aanraking met het project, en worden uitgedaagd om mee te denken over hun eigen droomloft. Honderden geïnteresseerden doen mee aan inspiratiesessies en woonworkshops. Op Facebook volgen inmiddels al meer dan 6.000 mensen het project. Lees meer over de case Fenixlofts.

Tijdens de Social Media Week delen we onze ervaringen met het creëren van de Fenixlofts community. Nieuwsgierig? Je bent van harte uitgenodigd om de presentatie bij te wonen op dinsdag 23 september om 14.00 uur in de Fenix Food Factory. Meer informatie hier. Opgeven kan via stefan@conversation-next.nl

140317_13011_FENIX1_DETAIL

Meer informatie over het Fenixlofts project:
www.fenixlofts.nl
www.facebook.com/fenixlofts