Communicatie

Van communicatie naar conversatie. Conversation Next benut de kracht van de community om beweging tot stand te brengen. We gaan eerst luisteren voordat we het gesprek aangaan. Door verbindingen te leggen, helpen we onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen van de stad.

Visie

Mede door social media hebben we meer mogelijkheden dan ooit om in verbinding te zijn met onze omgeving. Een tijd vol kansen, maar complexer dan ooit. We benutten deze kansen door ‘oude’ waarden toe te passen in de wereld van nu. Goed luisteren, wederzijds respect en samen werken aan nieuwe perspectieven. Deze aanpak van co-creatie zorgt voor resultaat. Zoals enthousiaste ambassadeurs, grote bekendheid, stijgende verkoop, creatieve ideeën en oplossingen. Sterke verbindingen voor een betere stad.

Werkwijze

Ons fundament is meer dan 25 jaar ervaring als partner bij stedelijke en maatschappelijke ontwikkeling. Hierbij maken we gebruik van de laatste inzichten. En vinden zo altijd de beste mix van vindplekken, platforms, netwerken, kanalen of apps om in gesprek te komen met de juiste doelgroep. Door te werken in een netwerk kunnen we voor onze opdrachtgevers het hele traject verzorgen. Van strategie tot creatieve invulling. Van concept tot uitvoering.

De transformatie van het Rotterdamse Katendrecht, co-creatie op Strijp-S in Eindhoven, de omgevingscommunicatie van grote infrastructurele projecten. Het zijn voorbeelden van stedelijke ontwikkelingen waar we met trots al jarenlang als partner aan werken. Ben je ook nieuwsgierig welke beweging wij voor jouw project tot stand kunnen brengen? Wij komen graag luisteren!
Met ons in gesprek?