Over ons

Conversation Next is een flexibele netwerkorganisatie. Met vaste waarden, maar ook voor ieder project een team op maat. Passend bij de wensen van de opdrachtgever. Standaard kenmerken zijn betrouwbaarheid, actiegerichtheid en ‘state of the art’ kennis. Altijd bezig met de ‘next’ step!
Direct in contact

Stefan Herwig

Stefan Herwig

Partner en regisseur

Allround communicatieregisseur die een sterke analyse koppelt aan een resultaatgerichte aanpak. Met een grote drive om altijd nieuwe oplossingen te vinden. Heeft zich hierdoor ontwikkeld als voorloper als het gaat om strategische inzet van social media bij stedelijke ontwikkeling.
Meer over Stefan

Ap van der Pijl

Ap van der Pijl

Partner en strateeg

Door een zeer lange en gedegen ervaring is het pendelen tussen abstracte strategie en concrete toepassingen een tweede natuur geworden. Met ‘luisteren’ als belangrijkste vertrekpunt ontwikkelt hij creatieve en onorthodoxe concepten die versnelling en resultaat opleveren.
Meer over Ap

Netwerk

Netwerk

Free agents

Conversation Next maakt bij de uitvoering van projecten gebruik van een hoogwaardig netwerk van ‘free agents’. Op verschillende niveaus en met specifieke vaardigheden. Bijvoorbeeld als het gaat om organisatie, contentbeheer, websiteontwikkeling, ontwerp en fotografie.