Marketingcommunicatie ParkHaven Stad

In het voormalige douanekantoor aan de Westzeedijk in Rotterdam worden nieuwe stadsappartementen ontwikkeld. In een ParkHaven Stad huurappartement ligt de stad aan je voeten, kijk je uit over de haven en is het Euromast Park je tuin. Een toplocatie voor jonge starters. Op (online) vindplekken inspireren we de doelgroep en gaan we in gesprek met geïnteresseerden. In dit co-creatie proces krijgt het project samen met toekomstige bewoners haar definitieve vorm.

“Een co-creatie proces waarbij het project samen met toekomstige bewoners haar definitieve vorm krijgt”

Conversation Next zorgt voor een slimme marketingcommunicatie aanpak, waarin de onderscheidende elementen van het aanbod worden benadrukt in de naam, huisstijl, middelen en boodschappen. Geïnteresseerden krijgen de kans om mee te denken over de invulling van gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een skybar op hat dak en een gemeenschappelijke wasruimte. Op social media, op vindplekken in de stad en in een inspiratiesessie.

Sinds de start in december 2014 hebben honderden mensen zich al aangesloten bij de ParkHaven Stad community om mee te denken over de ontwikkeling. Deze groep blijft groeien met jonge starters die graag zelfstandig in een betaalbaar huurappartement willen wonen, op een toplocatie in Rotterdam!

Website ParkHaven Stad
Facebook ParkHaven Stad