Stefan Herwig

Stefan Herwig is een allround adviseur en communicatiemanager die een sterke analyse koppelt aan een resultaatgerichte aanpak. Hij kent alle facetten van communicatie, binnen een veelal complexe en politieke werkomgeving.

Daarnaast is hij ervaren in het managen en coachen van teams. In zijn jarenlange ervaring met maatschappelijke onderwerpen heeft hij zich met name gespecialiseerd in communicatie bij gebiedsontwikkeling, mobiliteit en onderwijs. Altijd een stapje vooruit denken. En een grote drive om nieuwe oplossingen te vinden. Dit kenmerkt Stefan bij zijn aanpak van vraagstukken. Hierbij legt hij verbindingen tussen mensen en onderwerpen. Dat hij niet zelden gevraagd wordt om jarenlang betrokken te blijven bij projecten is hier het resultaat van.

Een frisse blik houdt Stefan door reizen en muziek. Ieder jaar maakt hij een verre reis met de backpack om nieuwe delen van de wereld te delen. Zijn passie voor muziek brengt hem bij talloze concerten en festivals, en kan hij kwijt als gitarist in zijn band.

Stefan Herwig